Retourbeleid – Viral Gifts Daily
Meteen naar de content

Volg ons!

KERSTUITVERKOOP + GRATIS VERZENDING OVER DE HELE LIJN

Neem contact met ons op

Retourbeleid

Dank u voor uw aankoop. Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u echter niet helemaal tevreden bent met uw aankoop als gevolg van een gebrek, zie dan hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.

RETOURBELEID

De klant kan alleen aanspraak maken op terugbetaling als het geleverde artikel gebreken vertoont. In dit geval moet de klant foto's of video's overleggen die de claim rechtvaardigen. Er zal geen terugbetaling worden overwogen indien:

1. U een fout heeft gemaakt bij het bestellen van de goederen, bijvoorbeeld (inclusief maar niet beperkt tot) de keuze van een onjuist model, de keuze van een onjuiste hoeveelheid, de onjuiste aard van de goederen.

2. U uw bestelling annuleert nadat de aankoop is afgerond en betaald op het platform.

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, dient u uw bestelling te retourneren. Zodra uw bestelling is ontvangen en geïnspecteerd, kunt u om een gedeeltelijke terugbetaling of winkeltegoed vragen. De terugbetaling zal worden verwerkt en een krediet zal automatisch worden toegepast op uw oorspronkelijke creditcard of betaalmethode binnen 2-7 werkdagen.
Alle retourzendingen moeten binnen zeven 7 dagen na de datum van levering of binnen 7 dagen na ontvangst worden verzonden. Alle geretourneerde artikelen moeten in nieuwe, ongebruikte staat zijn met alle originele labels en etiketten.

Om een artikel te retourneren, stuurt u een e-mail naar de klantenservice op support@hellosock.nl om een retourautorisatienummer te krijgen. Zodra u dit nummer heeft ontvangen, verzoeken wij u het artikel in de originele verpakking  naar het door ons supportteam opgegeven adres te sturen.

Houdt u er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de retourverzendkosten. Wij raden u ten zeerste aan een traceermethode te gebruiken om uw retourzending te verzenden.

De terugzending van een artikel houdt geen verplichting in tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de aankoopprijs. De beslissing tot terugbetaling zal worden genomen door de dienst na verkoop van hellosock.nl.