Over Klarna – Viral Gifts Daily
Meteen naar de content

Volg ons!

KERSTUITVERKOOP + GRATIS VERZENDING OVER DE HELE LIJN

Neem contact met ons op

Over Klarna

Shop nu. Betaal later met Klarna.

Samen met Klarna zorgen wij voor een betere shop ervaring.

 

Ontdek smoooth shopping.

Geniet van de allerbeste shop ervaring. Met Klarna bepaal je zelf hoe je wilt betalen. Nu, later of in delen. Zo weet je zeker dat je altijd kunt kopen wat je wilt. Shop zoals shoppen hoort te zijn. Moeiteloos, veilig en leuk.

 

Betaal nu

Ben je zeker van je aankoop en betaal je daarom graag direct? Voor jou hebben we 'Betaal nu'. Komt de aankoop toch niet overeen met je verwachtingen? Geen probleem. Onze kopersbescherming laat je niet in de steek.

Betaal later

Probeer je aankopen thuis uit, en beslis dan wat je wilt houden. Betaal het volledige bedrag binnen 30 dagen na verzending. Vooruitbetalen? Rente? Kosten? Niet aan de orde als je gewoon op tijd betaalt!

 

3 renteloze betalingen

Spreid de kosten van je aankoop over 3 renteloze betalingen. Zo hoef je niet ineens het hele bedrag te betalen. De eerste betaling wordt afgeschreven na verwerking van je bestelling. Het resterende bedrag 2 wordt elke 30 dagen automatisch afgeschreven van de door jouw opgegeven bankrekening, creditcard of bankpas. Met Klarna heb je de mogelijkheid om te shoppen zonder rente.

Hoe shop ik met Klarna?

Voeg je favoriete items toe aan je winkelmandje en ga door naar de check-out.

Selecteer Klarna in de check-out en kies hoe je wilt betalen.

Regel je bestellingen en betalingen gemakkelijk in de Klarna app.

 

 

Alles op één plek.

Met de nieuwe Klarna App heb je complete controle. Hier vind je persoonlijke inspiratie, exclusieve deals en je kunt kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Hoe vaker je de app gebruikt, hoe beter, slimmer en smooother die wordt. Simpel gezegd: omdat je koopt wat jij wilt, betaal je zoals jij wilt. Smoooth, toch?

Veilig en betrouwbaar.

Los van of je nu of later betaalt, onze kopersbescherming is je garantie. Is er iets mis met de aankoop, meld het in de app, en onze teams zoeken het tot op de bodem uit.

 

Veelgestelde vragen

Heb je hulp nodig? Kijk voor veelgestelde vragen op onze Klantenservice pagina of los je problemen op met de Klarna App.

Wat is ‘Betaal later’ (achteraf betalen)?

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Hoe betaal ik in 3 renteloze betalingen?

Als je bestelling in aanmerking komt voor 'Betaal in 3 delen', kun je die optie aanvinken bij het afrekenen en de betaling van je aankoop spreiden over drie renteloze betalingen. De bedragen worden elke 30 dagen afgeschreven nadat je bestelling is bevestigd (meestal de verzenddatum). Je hoeft alleen een incassomachtiging te geven of je credit- of debitcard te koppelen. Deze worden gebruikt voor de automatische afschrijvingen. We sturen je een berichtje wanneer de betaling wordt afgeschreven. Je hoeft zelf verder niets te doen, dus je kunt lekker achterover leunen en genieten van je aankoop. productvoorwaarden bekijken.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van 3 renteloze betalingen?

Geen extra kosten. Meer informatie vind je in de productvoorwaarden.

Over Klarna

Klarna is wereldwijd leider op het gebied van smoooth shopping en betalingen. Met Klarna kunnen consumenten nu kopen en later betalen, zodat ze kunnen shoppen waar ze van houden. Het aanbod van Klarna aan consumenten en retailers omvat betalingen, social shopping en persoonlijke financiën. Meer dan 400.000 (web)shops, waaronder H&M, Adidas, ASOS, Omoda, Travelbags, Nike, Mediamarkt en Rituals bieden Klarna's innovatieve winkelervaring online en in de winkel aan. Klarna is de hoogst gewaardeerde private fintech in Europa met een waardering van $ 10,65 miljard en één van de grootste private fintechs wereldwijd. Klarna werd opgericht in 2005, heeft meer dan 5.000 werknemers en is actief in 45 landen.

https://www.klarna.com/nl/over-ons/